O nama

Dr Zoran

Rođen je 1944. god. u Kruševcu.Diplomirao je 1974. godine na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo, od 1974. godine, iz svih grana stomatologije sticao je radom u državnoj službi zdravstvenog centra Kruševac i kao načelnik opšte stomatologije prelazi u privatan sektor.Specijalističke studije završio je 1987. godine u Beogradu sa ocenom odličan.
1989. godine stvara Specijalističku stomatološku ordinaciju DentoExclusive kao spoj iskustva i mladosti sa dr Kovačević Miloradom koji je tada važio za perspektivnog mladog stomatologa . Takođe je jedan od osnivača i Udruženja privatnih lekara i stomatologa rasinskog okruga. Njegovo veliko iskustvo od preko 40 godina, daje nam sigurnost kod svakog kompleksnog kombinovanog rada, i primeni istog u kontroli kvaliteta usluga.

Dr Nikola

Rođen je 1978. godine u Kruševcu. Stomatološki fakultet završio je u Beogradu 2006. god.. Od tada pa do danas stručna usavršavanja prati redovno po čitavoj Evropi a kao član ADA organizacije i Dental advisora i u Americi koja se danas smatra kolevkom moderne stomatologije. Član je Stomatološke komore Srbije,upravnog odbora udruženja UPLIS-RO, Društva privatnih doktora stomatologije srbije, ADA, Dental advisor, WCLI ( world clinical laser institute). Sertifikati o završenim naprednim kursevima iz primene lasera u stomatologiji , dentoalveolarnoj hirurgiji i implantologiji , kurseve iz oblasti endodoncije na najsavremenijim instrumentima i materjalima samo su mali deo stručno specijalizovanog usavršavanja koje poseduje.
On je stručnjak da pacijente sa fobijom od zubara oslobodi od straha i da im jasno objasni sve u vezi procedura koje će se raditi. Veoma je posvećen radu sa decom koja ga obožavaju i prihvataju svaku intervenciju bez problema. Otac je troje dece.

Zašto da izaberete nas?

  • Zato što imamo preko 40 godina iskustva
  • Zato što ste nam Vi najvažniji
  • Zato što se naš tim konstantno usavršava i unapredjuje svoje znanje
  • Zato što koristimo najsavremenije materijale i sarađujemo sa najboljim tehničarima
  • Zato što dajemo garanciju na sve naše radove
  • Zato što su svi naši pacijenti zadovoljni