Dentalni turizam

Možda ćete pomisliti da je putovanje u Srbiju radi stomatoloških usluga previše komplikovano i da uključuje mnogo napora. U stvari, ne samo da ćete uštedeti Vaš novac već i Vašu energiju. Dobićete profesionalnu uslugu i u polju stomatologije i u polju turizma. Kao što mnogi naši posetioci koji žive u inostranstvu već znaju, potrebno je da prođe dosta vremena između zakazivanja sastanka sa stomatologom do prvog pregleda i tretmana. Može se čak desiti da čekate i nekoliko nedelja da biste obavili najednostavniju stomatološku proceduru.

Srbija je popularna destinacija dentalnog turizma za ljude iz Nemačke, Austrije, Italije, Švajcarske, Švedske pa čak i Kanade i USA. Razlog povećanja interesa za dolazak stranih pacijenata u Srbiju jeste profesionalna usluga stomatologa u Dentoexclusivu , prelepe turističke destinacije kao što su banje i planine a sve to po znatno nižim cenama nego u njihovim matičnim zemljama.

Dentoexclusive u svojoj ponudi ima visoko kvalitetan smestaj na samo 15m od ordinacije u vili Biser koja ce svojim polozajem ,otmeno I moderno opremljenim apartmanima I sobama zadovoljiti svaku vasu potrebu dok ste nasi gosti.